Ataman se oglasio povodom pregovora o novom klubu u Beogradu

Danas su se pojavile informacije da je aktuelni trener Anadulu Efesa, sa kojim je trijumfovao u poslednje dve Evrolige, pregovarao u Beogradu sa vlasnikom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom o preuzimanju ovog kluba.

To je međutim demantovao turski trener.

Nisam imao nikakve sastanke sa Panatinaikosom. Moje misli su u ovom trenutku na derbiju sa Fenerbahčeom 6. aprila. Veoma važan meč za obe ekipe. Hoćemo da dobijemo taj derbi i da nam ostanu šanse za plej of do poslednje nedelje, kratko je poručio Ataman.

Atamanu ove sezone ne ide dobro sa aktuelnim šampionom Evrope i veliko je pitanje da li će uhvatiti poslednji voz za četvrtfinale. Iako je i prethodne dve – šampionske sezone, počinjao loše, ovog puta je veoma blizu debakla, zbog čega je navodno u nemilosti čelnika Efesa, i pored prethodnih uspeha.

Sa druge strane, Panatinaikosova saradnja sa Dejanom Radonjićem završila se veoma neslavno, pa je saradnja sa crnogorskim stručnjakom prekinuta i privremeno tim predvodi Hristos Serelis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE