JUVE OSTAO BEZ PREDNOSTI PRED REVANŠ: Bremer ničim izazvan poklonio penal Interu u zaustavnom vremenu! (VIDEO)

Fudbaleri Intera i Juventusa odigrali su nerešeno na Alijanc stadionu u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, pošto je susret završen rezultatom 1-1.

Delovalo je da će Juve otići na revanš koji će biti odigran na Đuzepe Meaci sa golom prednosti, ali je katastrofalna greška Bremera kada je već istekla nadoknada vremena rezultirala ovakvim ishodom.

Prvu veliku šansu imao je Lautaro Martinez, koji je skočio dobro posle centaršuta ali je lopta otišla malo iznad prečke. Potom je i Darmijan odlično sačekao centaršut u 31. minutu, namestio se na šut, ali bio nedovoljno precizan. Samo dva minuta kasnije je golman Perin sprečio pokušaj Brozovića.

Možda i najveću priliku da ugrozi gol domaćina imao je Dimarko u finišu poluvremena, ali je odbrana sjajnom reakcijom otklonila opasnost.

Drugo poluvreme bilo je još dinamičnije, ali je ipak više šansi stvorio tim Masimilijana Alegrija.

Tek što su igrači ponovo kročili na teren, umalo Vlahović nije doneo prednost, kada je u 48. minutu šutirao glavom malo preko gola.

U 59. minutu se u dobroj šansi pred golom ponovo našao Vlahović, ali nije uspeo da izgradi dobru poziciju za šut, međutim Filip Kostić je u nastavku akcije došao do lopte, namestio se na levu nogu, ali je sa dvadesetak metara šutirao nešto preko gola.

U 63. minutu je do lopte posle loše reakcije odbrane Juvea došao Mehitarjan, šutirao snažno, ali je lopta završila nešto pored gola, iako je prošla Gatiju kroz noge, što je moglo da omete golmana.

Oba trenera su probala da nešto promene izmenama i želeli su pobedu, pa su se odlučili za dvostruku promenu. Za Staru Damu su zaigrali Mireti i Kjeza od 65, a za Nerazure od 68. minuta Lukaku i Gosens.

Vlahović posle nekoliko prilika nije uspeo da postigne gol, pa je Alegri od 74. minuta šansu dao Arkadijušu Miliku, koji je zamenio srpskog reprezentativca.

Međutim, nije se proslavio Poljak. U 78. minutu je posle oštro ubačene lopte Kvadrada sa desne strane jedva dotakao loptu, kada je trebalo samo da je skrene u gol. Tome je prethodio izvrstan potez Rabioa, koji je sa lakoćom okrenuo Brozovića na sredini terena, ali je Darmijan u nastavku stigao na vreme da izblokira Kostića.

Konačno je dinamična igra rezultirala pogotkom domaćina u 84. minutu. Rabio je cantrirao u šesnaesterac, a posle reakcije fudbalera Intera na pravom mestu se našao Kvadrado i snažnim i preciznim šutem savladao Handanovića.

Nije uspeo Inter u završnici da kruniše sjajnu akciju pogotkom Lukakua, kad je sjajno odreagovala odbrana, pa je belgijski napadač izblokiran.

Kada se činilo da će Juve odneti pobedu, Bremer je ničim izazvan igrao rukom u šesnaestercu, nakon što je Damfris nadskočio Kostića u šesnaestercu. Dosuđeni penal je u petom minutu nadoknade realizovao Lukaku za 1-1 pred revanš.

Sve je kulminiralo i crvenim kartonima, pa će tako Kvadrado sa jedne, odnsono strelac penala sa druge strane, propustiti revanš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE