LALATOVIĆ PONOVO GOVORIO O MEČU SA ZVEZDOM: Da je pokazan crveni karton…

Fudbaleri Mladosti GAT ne znaju za pobedu na domaćem terenu još od novembra, što je rezultiralo smenom trenera, i pored velike pobede od 4-0 protiv Partizana u Beogradu.

Na čelo stručnog štaba stupio je Nenad Lalatović, koji je debitovao baš protiv kluba u kom je igrao i koji je vodio kao trener pre nekoliko godina – Crvene zvezde. Iako su Novosađani dva puta vodili, na kraju su poraženi sa 4-2.

Nova šansa za pobedu je sutra protiv Kolubare na stadionu “Karađorđe”, koja počinje od 18.45.

Očekuje nas jako teška utakmica, najbitnija za nas do sada. Dolazi nam Kolubara koja da bi igrala plej-of mora da pobedi i nema mesta kalkulacijama, a takođe i mi da bismo opstali u ligi, bez obzira na to što imamo još devet utakmica do kraja, moramo da pobedimo. Od novembra nemamo trijumf na našem stadionu, svesni su toga i igrači i svaki bod nam je veoma bitan za opstanak. Treba nam samo jedna pobeda da probijemo led, a posle toga će sve ići uzlaznom putanjom, rekao je Lalatović.

On se osvrnuo i na prethodnu utakmicu, za koju je istakao i da je sve moglo da se odvija drugačije da su sudije drugačije postupile.

Možda je utakmica mogla da ode i u nekom drugom pravcu da je pokazan crveni karton Kangi, koji je udario pesnicom našeg igrača. Da se to desilo, možda bismo i pobedili, ali ne bih to dalje komentarisao. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme, mislio sam da će nam Zvezda sigurno dati četiri, pet komada, ali smo im se suprotstavili na najbolji način. Igrači su pokazali da mogu da igraju protiv moćne Zvezde, koja je igrala u najjačem mogućem sastavu. A oni su prvi, a mi poslednji na tabeli. U prvom poluvremenu smo bili bolji, vodili sa 2:1, ali nažalost nismo uspeli da izdržimo, rezimirao je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SADA JE NBA ŠAMPION: Evo kako je izgledao Jokićev početak u reprezentaciji (VIDEO)

Srpski centar Nikola Jokić i ove godine slovi kao kandidat za MVP nagradu NBA lige. Do sada dvaput osvajao to...

POVEZANE OBJAVE