PL: Posrnuli giganti odigrali bez golova, Lesteru ne pomaže ni smena trenera (VIDEO)

Večeras su odigrane četiri odložene utakmice engleske Premijer lige.

Fudbaleri Čelsija i Liverpula odigrali su nerešeno, bez golova na Stamford Brudžu i tako pružili još jednu razočaravajuću partiju za ljubitelje fudbala.

Tim Jirgena Klopa je sada deveti na tabeli sa 43 osvojena boda na 28 utakmica, dok su Plavci na 11. poziciji sa 39 bodova iz 29 utakmica.

Ovaj meč prvobitno je trebalo da bude odigran u 8. kolu takmičenja, a večeras su se igrala i tri meča koja nisu odigran u 7. kolu, koja su bila daleko efikasnija.

Brajton je savladao Bornmut na gostovanju sa 2-0, golovima Fergusona u 27. i Encisa u prvom minutu zaustavnog vremena.

Lids je na svom terenu bio bolji od Notingem Foresta sa 2-1.

Iako su Šumari poveli već u 12. minutu pogotkom Mangale, već do poluvremena je došlo do preokreta. Strelci za domaćina su bili Herison u 20. i Sinistera u prvom minutu nadoknade poluvremena, kada je postavio konačan rezultat.

Lester nije prodrmala ni smena trenera, pošto je na svom stadionu poražen od Aston Vile sa 2-1.

Votkins je goste doveo do prednosti u 24. minutu, ali je Barns poravnao rezultat u 35. pa se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultatom.

Od 70. minuta Lisice su igrale sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona Desburi-Hola, što je u 87. minutu iskoristio Traore i doneo pobedu svom timu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVANIČNO: Marinković završio u Španiji, Partizan sledeća stanica?

Srpski reprezentativac Vanja Marinković okončao je saradnju sa Baskonjom. Nakon tri godine koliko je proveo sa timom iz Baskije. https://twitter.com/Baskonia/status/1791136513826173360 https://twitter.com/Baskonia/status/1791136755501928554 Pominjale...

POVEZANE OBJAVE