VIKEND NIJE, ALI MERIDIAN JE TU DA VAS IZNENADI – Za najveće derbije u Evropi stižu posebna iznenađenja!

Tradicionalno iz Meridiana – najveće kvote na svetu i najjači bonusi za online klađenje

Nije vikend kada je pregršt utakmica na programu, ali to je što je radna nedelja u punom jeku ništa ne menja pošto se derbiji igraju – širom Evrope!

Sigurno je da zabave i uzbuđenja neće faliti na stadionima od Torina preko Barselone do Londona, a isto tako ništa manje uzbudljivo neće biti ni uz Meridian.

Tek će vam pritisak porasti kada vidite kakve smo sve poklone spremili za naše nove, a i one, verne, igrače. 

Pa da ne dužimo previše i ne ostavljamo vas u neizvesnosti…

Sve što treba da uradite je da se REGISTRUJETE i preuzmete FANTASTIČAN BONUS DOBRODOŠLICE U VIDU 300 POKLON SPINOVA I 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT.

Dakle svi uslovi su tu da iskoristite ponudu Meridiana od koje nema bolje, a naši predlozi za utorak i sredu su sledeći:

Čelsi – Liverpul, dvojka 2.75

Čelsi će po prvi put ove godine igrati bez trenera Grejama Potera koji je platio ceh očajnim rezultatima. U prethodnom kolu su “Plavci” poraženi sa 2:0 od Aston Vile. U goste im dolazi ranjeni Liverpul (poraz od Mančester sitija 4:1), pa će i jedan i drugi tim imati veoma težak zadatak da se “izvadi”, ali prednost ide četi Jirgena Klopa.

Juventus – Inter, kec 2.26

Polufinale Kupa Italije nam donosi ogroman derbi i dva tima koji su u različitom raspoloženju. Sa jedne strane Juventusova igra ne oduševljava, ali daje rezultate, dok Inter sve više i više posrće i Simoneu Inzagiju se drma klupa. Otuda prednost na strani Juvea.

Barselona – Real Madrid, kec 2.22

Prvi meč u polufinalu Kupa Kralja ova dva kluba nam je doneo pobedu Barselone od 1:0 uz netipičnu igru, manjak poseda lopte i dominaciju Real Madrida. Barsa je i u prvenstvu izvojevala pobedu i bliža je “het-triku” nego što je “Kraljevski klub” pobedi.

Olimpijakos – PAOK, kec 1.99

Nikada luđa trka za šampiona Grčke. Čak četiri tima su u šest bodova razlike. Sa kvalitetom sastava kakav ima Oli, samo pobeda mu igra ukoliko misli da se okiti novim naslovom prvaka.

Ne zaboravite da kompletnu ponudu Meridiana pogledate na sajtu meridianbet.rs, obavezno se REGISTRUJTE i preuzmite sjajan BONUS za uživanje uz najbolju kladionicu na Balkanu!

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI ĆE OSTATI U MILANU? Pojavila se nova transfer opcija za Jan-Karla Simića

Mladi srpski štoper Jan-Karlo Simić ove sezone je stekao afirmaciju u prvom timu Milana, kada je iskoristio odsustvo nekoliko...

POVEZANE OBJAVE