Lazetić pred derbi sa Vojvodinom: Veliki je rivalitet!

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u petak 7. aprila od 17h na svom stadionu Arena dočekuju ekipu Vojvodine sa ambicijom da osvoje sva tri boda, pruže gledaocima lep fudbal i zadrže mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić ističe da njegov tim očekuju težak i neizvestan duel sa Vojvodinom, u kojem je sigurno da će obe ekipe pokušati da pobede.

Ovo je veliki derbi i veliki je rivalitet između nas i Vojvodine, zbog čega očekujem fenomenalnu utakmicu. Vojvodina je dobar tim, dovoljno je reći da od kada su promenili trenera nisu imali poraz 13 utakmica. Siguran sam da su zato puni samopouzdanja, opasni su u ofanzivnim tranzicijama, defanzivno jako dobro organizovani, primaju golove uglavnom iz prekida i vidi se da je to ekipa pravljena za borbu za sam vrh tabele, te nam je jasno kakav nas protivnik očekuje, pogotovo sada kada su se serijom dobrih rezultata vratili u igru za Evropu. Jako ih poštujemo i znamo kako mogu biti opasni, jer imamo iskustvo sa njima od prošle godine, tako da će ovo sigurno biti jedna veoma zahtevna i interesantna utakmica, kaže o svom protivniku Lazetić.

Sa druge strane, trener plavo-belih navodi kako njegov tim ulazi u utakmicu sa mnogo bolje pozicije.

TSC svakako nije protivnik za potcenjivanje, momci su toga svesni i spremni, svakako imaju puno motiva da budu na svom maksimumu. Mnogo bismo veći pritisak osećali da imamo 8 ili 10 bodova manje nego trenutno pred ovako važnu utakmicu. Rekao sam igračima i pre prethodne utakmice, a posebno pred ovakav derbi, da moraju da uživaju, da igraju fudbal. Jasno nam je i da svi žele ovu poziciju na kojoj smo mi, ali ko god bi poželeo da bude na našem mestu, mora prvo da nas pobedi. Svakako ostajemo u trci za sam vrh tabele i kvalifikacije za Ligu šampiona i to je naša privilegija u ovoj utakmici, da možemo na neki način biti rasterećeni. Svakako TSC kao i uvek, ide na pobedu, ističe Lazetić.

FK TSC je trenutno 2. na tabeli sa 58 osvojenih bodova, dok je Vojvodina na 5. mestu sa 50 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE