Nekadašnji fudbaler:” Biću iznenađen ako se Mesi vrati u Barselonu”

Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija i Barselone Jaja Ture ne veruje da će najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi ponovo da obuče dres katalonskog kluba.

Sjajnom fudbaleru na kraju sezone ističe ugovor sa PSŽ-om, a i dalje se ne zna gde će nastaviti karijeru.

-Biću iznenađen ako se Mesi vrati u Barselonu. U fudbalu ne znate šta može da se dogodi. Sve što je Mesi napravio u karijeri je impresivno. Uradio je sve, uključujući i pobedu na poslednjem Svetskom prvenstvu. Ne znam hoće li ostati u PSŽ ili će se vratiti u Barselonu, rekao je Ture i dodao:

-Vidim da Leo završava karijeru samo u Barseloni. Ali ne znam šta će biti sa njim jer on još ima ugovor, da vidimo šta će biti sledeće sezone.

Oglasio se i sportski direktor Barselone Đordi Krojf.

-Mesi je legenda u očima svih navijača Barselone, ali mi moramo da razmišljamo o našim utakmicama. Lionel je izvanredan igrač koji ima ugovor sa drugim klubom i bori se za trofeje. Ne bi nam bilo prijatno da naš poseban igrač, kome ističe ugovor, govori o drugim klubovima, rekao je Krojf.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE