NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Juventus dobio novu kaznu!

Zbog rasističkih uvreda upućenih napadaču milanskog Intera Romeluu Lukakuu Juventus je kažnjen delimičnim zatvaranjem tribina na prvoj narednoj domaćoj utakmici.

Tako će za ligaški susret Serije A protiv Napolija, koji je na programu 23. aprila, biti zatvoren donji deo južne tribine Juventusovog stadiona.

Razlog je vređanje na rasnoj osnovi koje su navijači ‘Stare dame’ uputili belgijskom centarforu u prvom polufinalnom dvoboju u Kupu Italije.

Taj je susret završio 1:1, a uvrede su usledile u samoj završnici utakmice, kada je Lukaku postigao gol iz penala i postavio konačni rezultat.

Nakon toga je Lukaku dobio drugi žuti karton zbog neprimjerenog slavlja nakon gola te je kažnjen jednim susretom neigranja.

Podsjetimo, Juventus je početkom godine drakonski kažnjen oduzimanjem 15 bodova, a kažnjeni su i vodeći ljudi u klubu. Razlog su neprijavljivanje bilansa kluba i plaćanje igrača “ispod stola” tokom pandemije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE