SERIJA A: Milanski rivali remizirali protiv autsajdera, po Nerazure koban bivši igrač, hrabro Leće nije odolelo lideru (VIDEO)

Večeras su u Seriji A odigrane prve tri utakmice 29. kola, u kojima su nastupila tri od četiri najboljeplasirana tima.

Fudbaleri Intera napravili su veliki kiks u Salernu jer su samo remizirali sa domaćom Salernitanom, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1.

Verovatno su mnogi pomislili da će to biti laka pobeda Nerazura kada je Gosens, posle dodavanja Lukakua, već u šestom minutu doveo goste do prednosti.

Ipak, tim Simonea Inzagija je na veoma bolan način ostao bez dva važna boda u trci za što bolju poziciju, pošto je u 90. minutu izjednačenje doneo bivši igrač Intera Antonio Kandreeva.

Napoli je teže nego što se očekivalo opravdao ulogu velikog favorita na gostovanju Lećeu, pošto je slavio sa 2-1.

Na poluvremenu je tim Lućana Spaletija vodio sa 1-0 posle gola koji je Đovani Di Lorenco postigao u 18. minutu.

Međutim, nedugo nakon povratka na teren Federiko Di Frančesko je poravnao na 1-1. Ipak, Antonio Galo je autogolom u 64. minutu poklonio novu prednost i pobedu ubedljivom lideru na tabeli.

Tako domaći tim nije uspeo da hrabru partiju, u kojoj je uputio više števa ka golu od velikog favorita, kruniše i makar bodom.

Kiks gradskog rivala nije uspeo da iskoristi Milan i tako se dodatno odlepi na tabeli. Rosoneri su na San Siru remizirali bez golova sa Empolijem, pošto i pored totalne inicijative i ofanzive nisu uspeli da postignu pogodak, uprkos zaustavnom vremenu od devet minuta.

Međutim, sa ovim remijem ostaju jedan bod ispred gradskog rivala, sa ukupno sakupljena 52 boda na 29 mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO BLIZU CRVENO-BELOG DRESA: Ovo je razlog zašto dvostruki EL šampion nije potpisao za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet Evroligu su završili sa skorom od 11 pobeda i 23 poraza. Osvojili su Kup Koraća, a...

POVEZANE OBJAVE