MALDINI PRAVI NOVI NAPAD: Na San Siro dolazi centarfor od 60 miliona evra!

Milan ove sezone neće odbraniti titulu šampiona u Seriji A, a jedan od razloga je problem koji u napadu ima Stefano Pioli.

Većim delom sezone jedini napadač koji je bio dostupan je Olivije Žiru, dok su Divok Oriđi i Zlatan Ibrahimović češće povređeni nego što su zdravi.

Belgijanac se pokazao kao potpuni promašaj Paola Maldinija, dok će legendarni Šveđanin napustiti klub pošto mu istekne ugovor na leto.

U upravi sedmostrukog šampiona Evrope shvataju da moraju da podmlade navalu, a za tako nešto moraju i da izdvoje ozbiljan novac.

Maldini je ponovo pikirao igrača Lila, posle dobrih iskustava sa Rafaelom Leaom i golmanom Manjanom koji su najbolji igrači ekipe.

U pitanju je kandaki centarfor Džonatan Dejvid, kojem ugvor ističe sa francuskom ekipom 2024. godine i na leto će biti poslednja prilika da se zaradi ozbiljan novac na njegovoj prodaji.

Vrednost mu se procenjuje na 60 miliona evra, ali veruje se, da bi upravo zbog hitnosti prodaje, mogao da košta između 40 i 50 milioan evra.

Dejvid u Ligi 1 je postigao 19 golova na 28 utakmica, a u Francusku je stigao iz Genta 2020. godine za 27 miliona evra. Sa Lilom je osvojio titulu pre dve sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE