Mega ostala bez snage za favorite posle serije pobeda, uzalud sjajni Branković

Košarkaši Mege poraženi su na svom parketu od Budućnosti sa 85-76 u 25. kolu regionalne ABA lige.

Tim trenera Baraća je na vreme došao do prave forme i vezao nekoliko pobeda, tako obezbedivši mesto u plejofu pred pakleni kraj regularnog dela sezone, u kom su posle Crvene zvezde poraženi i od tima koji sa klupe predvodi Vlada Jovanović, prošle sezone trener upravo Mege.

Činilo se da su gosti ključnu prednost napravili u drugoj četvrtini, što je dovelo do velikih +16 na poluvremenu (54-38). Mladi srpski tim je uspeo da se potpuno vrati u ovaj duel i čak izjednači na 62-62 u trećem periodu. To je međutim bilo sve od njih, ubrzo su Podgoričani ponovo stekli dvocifrenu prednost i priveli meč kraju.

Uzalud je bio sjajan učinak Danka Brankovića koji je postigao 23 poena, uz 8 uhvaćenih lopti i jednu asistenciju. Uz njega je Matej Rudan upisao 14 poena i 5 skokova, a Nikola Đurišić 12 poena i 6 asistencija.

Kod pobednika je Erik Grin zabeležio 17 poena, 2 skoka i 4 završna dodavanja, Obrajen je upisao 16, Bel-Hejns 15, a Kamenjaš 14 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE