Nevolja za Dalas: Dončić odlazi!?

U noći između petka i subote košarkaši Dalasa su ostali bez plasmana u plej-of, prvi put od 2019. godine nakon što su pretrpeli poraz od Čikaga rezultatom 115:113.

Luka Dončić je meč otvorio sa 13 poena u prvih 13 minuta ali je početkom druge deonice morao da napusti igru i više se nije vraćao. 

On je otvoreno govorio u problemima, rekavši da je “isfrustriran”.

– Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vreme osećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smejao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu, izjavio je Slovenac tom prilikom.

Sada su se pojavile informacije da Dalas strahuje da Dončić ne zatraži trejd sledećeg leta ukoliko se stanje u franšizi ne promeni. Sudeći po navodima Tim Mekmena, novinara ESPN-a, ako i sledeća sezona bude razočaravajuća, Dončić bi to mogao da zatraži.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE