LEGENDA POHVALILA VLAHOVIĆA: Dao bi 25 golova

Nekadašnji reprezentativac Italije i napadač velikana poput Juventusa, Intera, Atletiko Madrida, Lacija i Milana Kristijan Bobo Vijeri govorio je za “Bobo TV” o učinku napadača Intera Romelua Lukakua, pomenuvši i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

On je, nakon što je konstatovao da Belgijancu od povratka u redove Nerazura fali smirenost pred golom, uporedio robusnog napadača sa Dušanom Vlahovićem.

 Važno je raditi, raditi i raditi. To je jedini način da se popravi situacija. Za Lukakua je važno da ulazi u šanse. Tragedija bi bila da, recimo, ne uđe u priliku za gol na deset utakmica. Inter stvara dosta prilika tako da bi na primer Dušan Vlahović dao 25 golova da igra sada u milanskom klubu, smatra Vijeri.

Vlahović je nakon što je postao najbolji strelac Fiorentine, u prošlom zimskom prelaznom roku odabrao da pređe u Juventus, u jeku trke za najboljeg strelca sezone u Seriji A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE