STAŠEVIĆ I BRĐOVIĆ: Partizan igra dobro na svom terenu, ne gubimo nadu

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca izgubili su prvi meč polufinala Superlige Srbije protiv Partizana.

Crno – beli su kao gosti u hali “Jezero” trijumfovali sa 3:0.

Kragujevčani se spremaju za revanš a očekivanja su izneli prvotimci Lazar Stašević i Aleksa Brđović.

Naravno da smo gajili nadu da možemo da uradimo nešto više u prvoj utakmici. Pružili smo svoj maksimum, odigrali prvi set fantastično, ali je u samom finišu presudilo iskustvo igrača Partizana. U drugoj deonici smo držali visok nivo igre sve negde do pred kraj seta, kada je došlo do pada koncentracije u našim redovima. Mada je Partizan u ovu seriju ušao kao favorit, mislim da ovo nije realan rezultat i da nismo zaslužili ovako ubedljiv poraz. Imamo svega par dana do revanša da se oporavimo od ovog poraza, zbijemo redove i pokušamo da uzvratimo udarac ekipi Partizana, kaže Stašević.

Njegov saigrač deli slično mišljenje:

Kao što smo rasterećeno ušli u prvu, isto tako ćemo rasterećeno ući i u drugu utakmicu. Znamo da Partizan igra jako dobro na svom terenu, ali bez obzira na to ne gubimo nadu. Spremni smo da pružimo naš maksimum kako bismo došli do brejka i te treće utakmice u SBB Jezeru, kaže Brđović.

Revanš ovih timova na programu je sutra od 18 časova u zemunskoj hali “Master” a ulaz je besplatan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE