Želiš POKLON SPINOVE SVAKOG DANA? Uživaj i ti uz EXPANSE AVANTURU!

Meridianje jedino mesto na planeti na kojem se možete zabaviti uz magične proizvode provajdera Expanse Studios. A, sada stiže nešto što će uneti dodatnu dozu adrenalina u vaše živote!

Expanse Avanturaje uveliko u toku i trajaće sve do 30. aprila.

Sve što se od vas traži jeste da uživate uz tri mega popularna slota sjajnog provajdera. Posetite drevni Egipat i susretnite se sa moćnim faraonima u slotu God of Coins, upoznajte indijansku princezu igrajući Pia Premium i zaronite u morske dubine uz igru Wild White Whale!

Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu nakon čega žurka počinje. Svaki odigrani spin vam donosi 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade očekuje 20 najboljih igrača svakog dana, a pobednik Expanse Avantureosvaja 400 POKLON SPINOVA na slot igri Wild White Whale.

Festival besplatnih spinova vam je na raspolaganju svakog dana!

BONUS VEST: Niz veličanstvenih džekpot dobitaka se nastavlja iz dana u dan na Meridianu. Beograđanin M. R. je ostvario dobitak koji je znatno “popravio” njegov kućni budžet.

Igrajući slot Wild Icy Fruits provajdera Expanse Studios osvojio je MEGA DŽEKPOT u iznosu od 387.213 DINARA! Ledena slot avantura donela je Beograđaninu dobitak o kojem je oduvek sanjao.

Posetite i vi Meridiani uživajte u proizvodima provajdera Expanse Studios!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVANIČNO: Saša ilić predstavljen u novom klubu!

Proslavljeni fudbaler Partizana, a sada trener, Saša Ilić ima novi posao. Pošto je sedeo na klupama Čukaričkog, CSKA iz Sofije...

POVEZANE OBJAVE