Lovren: Srbija je za nas kao Brazil!

Fudbalski reprezentativac Hrvatske, Dejan Lovren se prisetio susreta njegovog nacionalnog tima sa reprezentacijom Srbije u septembru 2013. godine.

Srbija i Hrvatska tada su remizirale 1:1, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

– To su utakmice koje ne igraš svaki dan. Kada igraš protiv Srbije, to je kao da igraš sa Brazilom. U mojim očima to je jednako. Ideš da daš sve od sebe. Osetiš tu energiju, pucaće na sve strane, rekao je Lovren i dodao:

– Nedavno sam gledao utakmicu protiv Srbije u Beogradu. To je neverovatno. Igrao sam levog beka. Selektor je bio Štimac, a u odbrani su još bili Šimunić, Ćorluka i Srna. Bio sam šokiran da sam igrao na levoj strani. Bila je paklena atmosfera koju nikada neću zaboraviti, prisetio se štoper.

Prokomentarisao je i brutalan start Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem, koji je bio u kontri.

– Uf, nisam očekivao takav start, bukvalno kao da ga je udario autobus i ćao. Ali, Džo je prihvatio crveni karton i odmah krenuo. Dobro je da je tako uradio, jer da je bilo nešto drugo navijači bi ušli u teren, istakao je Lovren.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE