Gvardiola se osvetio Tuhelu i to troduplo: Siti upisao rutinsku pobedu protiv Bajerna! (VIDEO)

U okviru četvrtfinalnog meča Lige šampiona fudbaleri Mančester sitija su savladali Bajern rezultatom 3:0.

Građani su diktirali tempo meča od samog starta, a prvu šansu na meču su imali preko Holanda koji je šutirao direktno u Zomera. U nastavku je Bajern imao opasan napad kada je Musijala prihvatio povratnu, ali je Dijaš maestralno izblokirao njegov udarac. 

U 27. minutu Siti je poveo, Rodri je primio loptu od Silve, prevario Musijalu i poslao loptu pod prečku za 1:0. Tu se Siti nije zaustavio, nastavili su seriju opasnih napada. Gundogan je imao dobru priliku posle jednog centaršuta sa desne strane, pokupio je odbitak, ali je Zomer neverovatnim refleksom sačuvao svoju mrežu. Do kraja prvog poluvreman Sane je imao opasan pokušaj sa distance, ali to je bio i četvrti udarac Bajerna van okvira gola, a rezultat na poluvremenu je bio 1:0 za domaći tim.

U drugom poluvremenu Siti je nastavio da preti, a u 57. minutu Diješ je dobio centaršut od de Brujnea i sa peterca gađao gol, ali je golman Bajerna sjajno reagovao i odbranio. Nastavili su da prete domaći i to se isplatilo u 70. minutu. Usledila je katastrofalna greška Upamekana, Bernardo Silva na centaršut Halanda glavom povećava prednost 2:0.

Samo šest minuta kasnije usledio je novi pogodak za domaće, strelav je u 76. minutu meča bio Haland. Do kraja meča nije bilo mnogo uzbuđenja, a rezultat je ostao velikih 3:0 za Mančester siti.

Podsećanja radi, Tomas Tuhel je 2021. godine u finalu Lige šampiona na klupi Čelsija savladao Pepov Siti sa 1:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE