APRIL JE MESEC BONUSA U MERIDIANU: Važna poruka za sve Beograđane, Nišlije, Kragujevčane, Leskovčane…

Prilika koja se ne propušta – uplati depozit putem Meridian mreže partnera i ostvari pravo na 30% bonusa!

Sportska kladionica Meridian poznata je kao kuća najvćeih bonusa i gotovo da ne prođe dan, a da na račune vernih korisnika ne “padne” neki novi bonus.

Ovog puta – stiže 30% bonusa na uplatu prvog dnevnog depozita putem Meridian mreže partnera!

Pa, krenimo redom:

Šta je to Meridian mreža partnera? Ako ste u Beogradu, Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu, Nišu ili nekom drugom gradu u Srbiji, sigurni smo da vam je neko od uplatnih mesta na dohvat ruke, bilo da je to Impel, Paralela trafike, Payspot, Transaks, Eki transfers ili neka druga menjačnica.

A, kada njih posetite i uplatite depozit na vaš Meridian nalog – stiže sjajan poklon!

Naime, od 3. aprila svako ko deponuje novac preko Meridian mreže partnera, ostvaruje pravo na 30% bonusa na prvi dnevni depozit!

Naravno, kako biste uopšte učestvovali u ovoj promociji, neophodno je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, a ukoliko nemate – klikom OVDE možete se registrovati i tom prilikom preuzeti 300 POKLON SPINOVA, a na uplatu prvog depozita stiže bonus u visini od 100%!

Dakle, na sve to vas čeka i bonus u visini od 30% na prvi dnevni depozit!

Pređimo sada na pravila koja su zaista jednostavna:

Da bi igrač ostvario pravo na 30% bonusa, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa sa minimalnom ukupnom kvotom 3 ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen. Minimalna uplata depozita je 300 dinara.

Bonus se uplaćuje automatski, na bonus račun igrača, sledećeg dana do 14 časova. Maksimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem je 3.000 RSD, a minimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem je 100 RSD.

I to je sve!

Iskoristite ovu nesvakidašnju priliku i povećajte svoje šanse za dobitak sa 30% bonusa na uplate depozita preko Meridian mreže partnera!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Vojvodine izneo utiske nakon važne pobede nad Partizanom

Fudbaleri Vojvodine došli su do veoma važna tri boda pobedom nad Partizanom u gostima. Tako su opstali u borbi za...

POVEZANE OBJAVE