NBA: Lejkersi izvukli živu glavu i plasirali se u plej-of (VIDEO)

U utakmici plej-ina Zapadne Konferencije NBA lige, košarkaši Los Anđeles lejkersa su savladali Minesotu posle produžetka 108:102 posle produžetka.

Bila je Minesota nadomak pobede u regularnom delu, ali su u poslednjih 5 minuta utakmice napravili seriju grešaka.

Lejkersi su stigli goste i došli do vođstva posle trojke Denisa Šrudera, koja se činila da je pobedonosna. Ipak, u poslednjim sekundama meča Entoni Dejvi pravi faul na trojci na Koneliju i utakmica odlazi u dodatnih 5 minuta.

Tamo su se Lejkersi bolje snašli i odlaze na Memfis u plej-ofu.

Minesota ima pravo na popravni pošto će odigrati meč sa pobednikom plej-auta Nju Orleans – Oklahoma. Posle tog meča će Denver saznati svog protivnika u plej-ofu.

Kod pobednika Lebron Džejms je imao 30 poena, 10 skokova i šest asistencija, dok je Entoni Dejvis stigao do 24 poena i 15 skokova. Šruder, koji je blistao u ključnim trenucima imao je 21 poen.

Kod Minesote Tauns sa 24 i Konli sa 23 poena istakli su se kod Minesote, a potpuno je podbacio Edvards koji je imao samo devet poena uz katastrofalan šut iz igre 3 od 17.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Miralem Pjanić završio reprezentativnu karijeru

Bosansko-hercegovački fudbaler Miralem Pjanić, objavio je da se oprostio od reprezentacije. - Posle 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu...

POVEZANE OBJAVE