Rakonjac pred TSC: Da potvrdimo titulu!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće 22. aprila ekipu TSC-a, u meču prvog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Fudbaler crveno-belih Marko Rakonjac rekao je da očekuje veliku posetu navijača, kao i da će iako im je bod dovoljan za osvajanje titule ići na pobedu protiv TSC-a.

– Nema sumnje da će ‘Marakana’ biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu. Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone, tako da će to biti svojevrsan derbi, još pred punom ‘Marakanom’… Zaista se radujem tome, rekao je Rakonjac, preneo je klupski sajt.

Rakonjac je u februaru došao u Zvezdu kao pozajmljen igrač moskovske Lokomotive.

– Zahvalan sam treneru Milojeviću (Miloš) na prilici, i nadam se da sam ispunio očekivanja u svakoj situaciji, te da su i navijači zadovoljni, ali generalno, želim još, i pobeda, i golova u Zvezdinom dresu. Sada nas čeka pauza zbog Vaskrsa, te bih svim pravoslavcima poželeo da u miru i ljubavi provedu praznik, a zatim se vidimo na ‘Marakani’. Nestrpljiv sam iskreno, biće mi to prva titula u karijeri i to još sa voljenim klubom, sjajno, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON ŠTO JE RAZBIO DENVER: Edvards se poklonio Jokiću

Košarkaši Denvera gube nakon prvog meča polufinala zapadne konferencije. Minesota je napravila brejk 106:99 za vođstvo od 1:0. Kod pobednika se...

POVEZANE OBJAVE