Anćeloti posle pobede: Posebna pohvala za jednog fudbalera

Real Madrid pobedio je sinoć Čelsi na svom terenu rezultatom 2:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona i tako načinio krupan korak ka plasmanu u polufinale.

Revanš se igra u utorak 18. aprila na Stamford Bridžu,a trener Reala Karlo Anćeloti zna kako tamo tamo treba odigirati.

-Isto kao u Madridu! Ne smemo da pomislimo na dva gola prednosti, da branimo ili slično. Puna koncentracija od prvog do 90. minuta, sve isto kao i večeras, kazao je iskusni tener.

Ceo tim Reala je igrao sjajno, Karim Benzema je postavio novi golgeterski rekord, Vini Žunior j bio sjajan i neuhvatljiv, Tibo Kurtoa odčičan na golu, svi su bili sjajni, a trofejni trener je pohvalio ovog igrača.

-Valverde je verovatno bio najbolji na terenu. Igrao je sa takvom energijom, pomogao i u odbrani i u napadu. Mislim da je Fede bio neverovatan, koliko je lopti oduzeo i vratio u naš posed, istakao je Karlo Anćeloti.

Italijan je pohvalio i menadžera Čelsija, Frenka Lamparda.

-Dobro ih je spremio. Videli ste koliko je Čelsi bio opasan, strepeli smo u pojedinim situacijama. Zato i kažem da ne sme biti opuštanja u revanšu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE