REVIJA BREJKOVA: Museti srušio Đokovića u drami i zakazao italijansko četvrtfinale!

Srpski teniser Novak Đoković, poražen je u osmini finala mastersa u Monte Karlu. Nakon netipičnog duela i mnogo brejkova na obe strane izgubio je sa 2:1 od Italijana Lorenca Musetija.

Po setovima 6:4, 5:7, 4:6

Meč je počeo sigurnim servisom oba igrača. Potom su od četvrtog do šestog gema viđena tri brejka. Prvi je zadao udarac Đoković a Italijan odmah uzvratio.

Nakon toga Srbin još jednom oduzima servis Musetiju i stiže do 5:2. Međutim, i tada je Museti uspeo da uzvrati brejk ali je Đoković u uzbudljivoj završnici napravio novi i poveo 1:0.

Italijan odmah na startu drugog pravi brejk. Đoković je odmah u sledećem gemu izjednačio na 1:1. U potpuno atipičnom meču Museti ponovo oduzima servis Srbinu i vodi u 2. setu sa 2:1.

Sada Đoković pravi seriju i postaje prvi igrač koji je uspeo da u durgom setu osvoji gem na svoj servis za 3:2.

Potom je napravio još jedan brejk za 4:2 ali se Museti nije predavao i izjednačio na 4:4. Serijom 3:0 poveo je sa 5:4 a Đoković uzvratio za 5:5 ali novim brejkom Italijan vodi 6:5 a kasnije i izjednačuje.

Odmah nakon što su obojica osvojili po gem u odlučujućem setu, susret je prekinut zbog kiše. Posle duže pauze, Srbin osvaja svoj servis gem. Potom je naredno uzbuđenje viđeno u sedmom gemu kada Museti pravi brejk koji je potom materijalizovao za 5:3.

Onda je u devetom gemu usledila velika borba. Đoković je imao brejk loptu ali je Museti iskoristio četvrtu meč loptu za veliko iznenađenje i eliminaciju prvog nosioca turnira.

Museti će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnika Janika Sinera koji je izbacio Huberta Hurkača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE