POSLEDNJI PRESEK U MVP TRCI: Jokić po treći put uzastopno najbolji igrač sveta?!

Srpski košarkaš Nikola Jokić na dobrom je putu da i po treći put dobije najprestižniju nagradu u NBA ligi, za najkorisnijeg igrača.

Objavljen je i poslednji “presek” u ovoj trci od strane lige, a na poslednjoj tabeli Nikola je ponovo pretekao centra Filadelfije Džoela Embida, sa kojim se smenjivao u poslednje vreme.

Na trećem mestu našao se Janis Adetokumbo iz Milvokija, koji je pre Jokića takođe dva puta bio najbolji, a potom slede i Džejson Tejtum, Donovan Mičel, Domantas Sabonis, Šej Gildžes-Aleksander, Luka Dončić, Džejms Harden i Kevin Durent, koji kompletiraju listu od 10 najkorisnijih košarkaša ove sezone.

Naš centar je ove sezone prosečno beležio 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,8 asistencija, a svoj tim je odveo i do dominantne prve pozicije zapadne konferencije pred plejof.

Ipak, ovo nije konačna odluka, mada je jasno ko je najbolji. Sve će zavisiti od glasova, a poslednjih nedelja je bilo mnogo glasova koji su lobirali za Embida, koji je inače propustio nedavno direktan okršaj sa Jokićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Italijanski gigant želi da dovede sjajnog Slovenca, ali obeštećenje više nije 50.000.000 evra: Evo koliko je “poskupeo”

Italijanski gigant Milan traži zamenu za Oliviera Žirua koji na kraju sezone napušta San Siro i odlazi u Los...

POVEZANE OBJAVE