Otac Jegora Pruceva govorio o njegovom odlasku iz Zvezde

Letos je odjeknula vest da će Crvenu zvezdu pojačati talentovani vezni fudbaler iz Rusije Jegor Prucev, koji se opredelio za srpskog šampiona i pored interesovanja moskovskog CSKA.

Prucev tokom sezone nije dobijao mnogo šansi, ali mu je u poslednje vreme pružena, kada je gotovo jasno će Crvena zvezda odbraniti titulu.

Očigledno da mladi fudbaler privlači veliku pažnju medija u matičnoj zemlji, pa su ruski mediji objavili da je Bazel za njega poslao ponudu od 2.000.000 evra.

Ruski “Čempionat” je ovim povodom stupio u kontakt sa Jegorovim ocem Igorom, koji je ostao zagonetan i otvoreno rekao:

Ne mogu ništa da kažem o klubu koji je zainteresovan za njega. To je poverljiva informacija. Postoji velika konkurencija u Zvezdi, privikao se, fizički je spreman. Trener je počeo da ga pušta u igru, veruje mu. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti pokazati, ali za sada je sve samo pozitiva. On igra, to je bitno, izjavio je Igor Prucev, pa dodao:

Morate da shvatite da je Zvezda praktično šampion Srbije. Što znači da imaju učešće u Ligi šampiona. Ako postoji razumevanje da trener računa na njega, to je jedan scenario. Ako stignu ponude, onda ćemo načiniti druge odluke. U momentu je teško predvideti nešto. Postoji interes spolja, ali postoji interes i u tome da se dokaže u Zvezdi. Zavisi sve od njegove pozicije u klubu, zahteva i uslova, od svega, nije krio Prucev senior.

Jegor Prucev je ugovor sa crveno-belima potpisao do juna 2026. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ivanić: Najbolji smo, hvala navijačima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 2:0 čime su osvojili Kup Srbije. Jedan od junaka ovog meča je...

POVEZANE OBJAVE