Realu se za Partizan vraća strašni bekovski dvojac!

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige, a pošto je Real Madrid poražen od Makabija, upravo će srpski i španski tim igrati međusobno u četvrtfinalnoj seriji i boriti se za plejof.

Serija počinje 25. aprila, a za Kraljevski klub su stigle odlične vesti, pošto im se već za El Klasiko koji se igra ovog vikenda vraća bekovski dvojac Serhio Ljulj – Najdžel Vilijams-Gos.

Ljulj je imao mnogo problema sa povredama u poslednje vreme, zbog kojih je prvo propustio Evrobasket, a potom pauzirao i prethodna dva meseca zbog oštećenja unutrašnjeg bočnog ligamenta kolena.

Vilijams-Gos, koji je afirmaciju u evropskoj košarci stekao upravo kao košarkaš crno-belih, nije igrao prethodnih mesec dana.

Ljulj, jedan od najboljih košarkaša u elitnom takmičenju u prethodnoj deceniji, ove sezone je na 23 odigrane utakmice u Evroligi prosečno beležio 6,7 poena, 1,4 skoka i 2,5 asistencija.

Američki plej je odigrao 19 utakmica, uz prosečan učinak od 6,5 poena, 1,6 skokova i 1,8 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE