ZVEZDIN RUS PRED TSC: Svesni smo značaja utakmice

Fudbaleri Crvene zvezde protiv TSC-a igraju na startu plej – ofa Superlige.

Oni će na stadionu “Rajko Mitić” imati priliku da overe titulu i direktan plasman u Ligu šampiona.

Pred ovaj meč oglasio se prvotimac crveno – belih Jegor Prucev:

-Pred nama je kratak odmor koji će svima prijati. Praznično raspoloženje je već prisutno i to me veoma raduje. Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju porodicu, kao i sve ljude koji su pravoslavne veroispovesti. Dobro raspoloženje očekujem da posle praznika prenesemo i na teren i iskoristimo prvu priliku da osvojimo nacionalno prvenstvo, a to je utakmica protiv TSC, rekao je on za klupski sajt.

Potom se osvrnuo i na šansu da Zvezda već tad osvoji pehar šampiona:

Čestitam zvezdašima predstojeći Uskrs, želim im da uživaju sa svojim porodicama, ali i da se već u subotu vidimo u velikom broju na stadionu “Rajko Mitić”. Njihova podrška će nam biti od velikog značaja, celu sezonu su bili naš dvanaesti igrač. TSC je ozbiljna ekipa, koja je u samom vrhu tabele i bori se za Evropu. Svesni smo značaja te utakmice, možemo da osvojimo šestu uzastopnu titulu i obradujemo armiju navijača već na startu plej-ofa, verujem da će biti uz nas, zaključuje Prucev.

Rus je stigao u Zvezdu stigao prošle godine iz Sočija. Ove sezone odigrao je šest utakmica za klub iz Ljutice Bogdana. A za njega su sada pokazali interesovanje šjacarski klubovi.

Meč Zvezde i TSC-a igra se u subotu a satnica još uvek nije poznata. Zvezdi je na tom meču dovoljan bod za trofej šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA KORAK OD POVRATKA TITULE: Zvezda slavila i u drugoj utakmici, Nedović “eksplodirao” u prvom poluvremenu

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na korak od osvajanja ABA lige, pošto su savladali Partizan i u drugoj utakmici...

POVEZANE OBJAVE