DOGODIO SE PREOKRET: Marcelo Brozović na korak do transfera karijere!?

Ovih dana su se intenzivirali sastanci čelnika Barselone i Intera. Pjero Ausilio i Mateu Alemani viđeni su u Barseloni, javlja Gazeta delo Sport.

Prema tvrdnjama Gazete, za pregovaračkim stolom u Barseloni opet je tema bila trampa vezista, osmišljena još za vreme zimskog merkata: Marcelo Brozović za Franka Kesija!

Reč je o igračima približne vrednosti (30-ak miliona evra), sa podjednakim godišnjim primanjima (6 miliona evra). Razlika je jedino u uzrastu: Hrvat je četiri godine stariji!

Pitate se zašto već zimus pomenuti posao nije kompletiran? Iz vrlo jednostavnog razloga: postignuti dogovor “minirao” je reprezentativac Obale Slonovače premda je između klubova sve bilo zaključeno.

Kesi je tada rekao da sebe ne vidi u svlačionici Intera. Što u jednu ruku zvuči sasvim logično ako u obzir uzmemo činjenicu da je pet sezona proveo u gradskom rivalu Milanu.

Međutim, prema najnovijim informacijama došlo je do obrta i Kessi je ipak pristao da postane član ‘Neroazura’. Klubovi su sada opet za pregovaračkim stolom i ostaje da se vidi hoće li se na kraju zaista realizovati ova velika trampa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE