Obradović i Smailagić izneli očekivanja pred Zadar

Košarkaši Partizana napravili su veliki uspeh u Evroligi plasiravši se u najboljih 8 timova sa šeste pozicije, ali pre početka plejof serije protiv Real Madrida 25. aprila čeka ih finiš regularnog dela ABA lige.

Već sutra će na noge Zadru od 18 časova.

Svoja očekivanja izneo je trener Željko Obradović.

Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra u napadu, takođe i u odbrani, i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica, smatra Obradović.

Pred utakmicu je govorio i centar crno-belih Alen Smailagić.

Očekivano je da ćemo biti umorni, ali se očekuje da damo sve od sebe. Verujem da ćemo biti dovoljno koncentrisani, spremni i odgovorni da pobedimo u toj utakmici i da na pravi način kroz ove dve preostale utakmice privedemo ligaški deo sezone kraju, izjavio je Smailagić.

Nakon sutrašnjeg meča Partizanu ostaje da odigra i odloženu utakmicu protiv podgoričke Budućnosti, koja je sinoć posle poraza od Borca smenila trenera Jovanovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČINJE ZAVRŠNICA LŠ: Četiri tima u borbi za titulu, ovako izgleda teren u Areni (FOTO, VIDEO)

Takmičenje u FIBA ligi šampiona košarkaše došlo je pred završni čin. Beograd će uskoro biti domaćin F4 na kome će...

POVEZANE OBJAVE