USKRŠNJE ČAROLIJE SU STIGLE: Preuzmite POKLON i unesite MAGIJU U VAŠ ŽIVOT!

Kada se pomenu praznici, jasno je da se pred vama nalazi period darivanja. U skladu sa uskršnjom tradicijom Meridian je pripremio idealne poklone NOVOREGISTROVANIM IGRAČIMA!

Zašto razdvajati stvari koje volite? Ovog puta vas očekuje DVOSTRUKI DAR, biće oduševljeni ljubitelji slotova i sportskog klađenja!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 1.000 DINARA SPORT BONUSA + 1.000 DINARA SLOT BONUSA!

Bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti u roku od 24 ČASA od trenutka REGISTRACIJE! Uplatite tikete sa barem četiri para čije su pojedinačne kvote minimalno 1.35!

Kada je o slot igrama reč bonus vam stoji na raspolaganu takođe 24 ČASA! Sjajna stvar je što ovu vrstu bonusa možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Odaberite željenu igru i započnite veličanstvenu avanturu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Kada je već reč o dobicima, predstavljamo vam novog MERIDIANOVOG MILIONERA!

Ovog puta MILIONSKI DOBITAK je delo zadovoljnog igrača iz Užica. D. D. je zaigrao slot Respin Joker provajdera Synot i krenuo je na sve ili ništa!

Da se rizik nekada isplati svedoči dobitak koji ga je zadesio! Kolone ovog slota su bile ispunjene zlatnim zvonima i džokerima! Nakon epohalnog dobitka, D. D. je nagrađen dodatnim Respinom!

Kada se ova avantura završila na nalogu zadovoljnog igrača se našla cifra od 1.650.000 DINARA!

Želiš i ti vrhunsku slot zabavu? REGISTRUJ SE u Meridianu i uz malo sreće ostvarićeš svoje snove!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKAJU JOKIĆA: Dalas u finalu konferencije, najbolji igrač Oklahome veliki tragičar! (VIDEO)

Košarkaši Dalas Meveriksa plasirali su se u finale zapadne konferencije NBA lige pobedom nad Oklahomom sa 117-116! Iako su Tanderi...

POVEZANE OBJAVE