Zadrani čestitali Partizanu uspeh u Evroligi!

Košarkaši Partizana su večeras savladali u gostima ekipu Zadra rezultatom 88:87. Nakon meča, predstavnik Zadra na konferenciji za medije je uputio čestitke gostujućem treneru na odličnoj sezoni, na uspehu u Evroligi i večerašnjoj pobedi.

Obradović je uzvratio lepim rečima, ali nije bilo dodatnih pitanja novinara.

-Hvala najlepše. Da krenem od atmosfere u dvorani, bila je odlična. Zadar je grad košarke. Ljudi znaju sve u vezi ove igre, želim da im se zahvalim na tom toplom prijemu u hali. Super korektno je sve bilo. Poslednja utakmica u ovoj fazi, s tim da imamo i tu odloženu protiv Budućnosti. Zadar ima jasne ideje što se tiče napada i oni su na isti način igrali cele sezone. To sam i rekao pre utakmice, kazao je trener crno-belih i dodao:

Ja sam probao s obzirom na sve ono što imamo ispred nas da malo rotiram ekipu i pružim šansu igračima sa klupe.Neki su iskoristili, a neki i nisu. Šta da se radi, važno je da smo zabeležili pobedu i želimo da na ovaj način završimo i meč protiv Budućnosti, zaključio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klop se izvinio: Dogodilo se i više to ne možemo da promenimo

Trener Liverpula Jirgen Klop izvinio se navijačima zbog poraza od Evertona, posle kojeg su se njegovi fudbaleri udaljili od...

POVEZANE OBJAVE