Direktor KLS: Zašto Partizan nije tu? To je pitanje za njih

Danas je održana konferencija za medije koja je najavila početak Superlige Srbije u košarci, a predstavnici Partizana se ni ove godine nisu pojavili.

Direktor košarkaške Superlige Srbije Aleksandar Grujin je na konferenciji za medije govorio o Partizanu i prošlogodišnjem odustajanju od takmičenja.

Disciplinski sudija je doneo maksimalne kazne, mi smo to sproveli i naplatili. Drugi deo, koji se odnosi na odluke, a koje su ingerencije predsedništva, nisu donete. To samo govori da u predsedništvu nema jedinstva. Imate i KSS koji ćuti i nem je na sve ono što smo mi dostavili. Došli smo u situaciju iz koje ne vidimo izlaz, a morali bi da pronađemo što pre. Vidite i danas, imali smo komunikaciju sa Partizanom, verujem da ćemo u narednom periodu morati da smognemo snage i donesemo odluke, rekao je on i dodao:

-Iz svega toga moramo što pre da izađemo. Vidite da se Partizan nije pojavio, odgovoriću i zašto. To je pitanje za njih. Svi članovi KLS-a imaju podjednako isti tretman. Svaki glas je vredan. Zašto Partizan nije tu? To je pitanje za njih. Pokušali smo juče da ih kontaktiramo, ko će doći, ali nisu se javili. Vidite da su ostali poslali svoje predstavnike, a takođe imaju važne utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE