ISKRENO: Morati o Interu, Inzagiju i fudbalu

Nekadašnji vlasnik Intera, Masimo Morati govorio je za TMW Radio o italijanskom klubu i situaciji u fudbalu. On je bio u Interu od 1995. do 2016.i za 18 godina na čelu kluba pet puta je bio šampion Italije, a ima i jednu Ligu šampiona.

Inter očekuje četvrtfinalni duel sa Benfikom u Ligi šampiona gde iz prvog meča imaju prednost od 2:0, dok u Seriji A “sede” na četvrtom mestu što nije zadovoljilo nijednu pristalicu Intera.

-Svi željno iščekujemo tu utakmicu sa Benfikom koja postaje ključna jer nam veoma loše ide u domaćem šampionatu. Mislim da Inter ima 70 odsto šansi da prođe dalje, ima odličan rezultat iz prve utakmice, ali u Ligi šampiona sve može da se dogodi. Poznajući svoj karakter i činjenicu da sam otpuštao trenere nakon tri-četiri neuspeha nema dileme da bih Inzagiju odavno uručio otkaz i to bi verovatno bila greška, rekao je Morati.

On je svojevremeno doveo Ronalda iz Barselone u Inter i uvek imao najviše ciljeve

-Pritisak je sada u rangu ambicijama kluba i kvalitetom ekipe. Ako dovedete Ronalda onda je svima jasno da je cilj da osvojite sve moguće trofeje. U tom slučaju navijači van ne opraštaju neuspeh. Sada je drukčije. Koliko vidim fudbal generalno tone u nivo osrednjosti u svakom smislu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE