Kerkez izneo očekivanja pred Partizan!

U okviru 30. kola Superlige Srbije fudbaleri Čukaričkog će dočekati ekipu Partizana, a trener domaće ekipe Dušan Kerkez rekao je da je svestan da se Partizan neće olako predati u trci za drugo mesto na tabeli.

-Iskreno, ovo je nešto novo i za mene kao trenera. Ali, pre svega želim da kažem da mi je izuzetno drago što ćemo igrati utakmicu protiv Partizana, kazao je Kerkez i dodao:

-Desilo se to što se desilo, sada je i priprema derbi meča malo drugačija. Ovoga puta, najbitnija je psiha. Imali smo dva dana slobodno za Uskršnje praznike, momci su se osvežili. Biće meč protiv Partizana težak, baš kao i onaj koji nam predstoji sa istim rivalom u prvom kolu plej-ofa u nedelju. Uostalom, svaka utakmica do kraja šampionata je vrlo zahtevna, nije to ništa novo u ovoj fazi takmičenja.

Ponovio je i sve što je već pričao o Partizanu u kratkim crtama.

-Sve što sam već rekao o kvalitetima Partizana i veličini tog kluba uoči prethodnog meča koji je prekinut, važi i sada. Znamo ko nam je rival, znamo kakve pojedince imaju, sa ogromnim individualnim kvalitetom. Poštujemo ih, isto tako imamo dovoljno samopouzdanja i vere u svoje kvalitete. Oni nisu zaboravili da igraju fudbal, igraćemo prsa u prsa, pa neka bolji pobedi, dodao je Kerkez.

Činjenica je, kako je naveo, da će isti igrači nastaviti prekinuti meč, da će na klupi biti isti rezervni igrači.

-Neće biti iznenađenja. Spremamo se za neke nijanse, nema tu neke posebne priče. Kad bi se igrala nova utakmica, verovatno bi i izbor startnih postava oba trenera bio nešto drugačiji. Da se menja protokol, verovatno bi bilo tako. Ali, situacija je drugačija, moramo da se prilagodimo i mi i Partizan. Žao mi je i što će meč biti igran bez prisustva publike. Ovo je meč koji nam određuje hoćemo li u plej-of ući sa treće ili sa četvrte pozicije. Potrudićemo se da odigramo na najboljem mogućem nivou, a posle meča u četvrtak uveče znaćemo da li ćemo prvi naredni protiv crno-belih igrati kod kuće ili u gostima, dodao je.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPRAVDAO POVERENJE: Efes zadržao Mijatovića!

Košarkaši Anadolu Efesa ove sezone zaustavljeni su u plej-inu Evrolige. Poraženi su protiv Virtusa koji je kasnije ispao od Baskonje. Ekipu...

POVEZANE OBJAVE