KERKEZ PRED NASTAVAK SA PARTIZANOM: Protiv svakog tima ćemo ići na pobedu!

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana, nastaviće sutra prekinut meč 30. kola Superlige Srbije.

Od toga će zavisiti ko će biti domaćin u njihovom novom duelu na početku plej – ofa.

Brđani trenurno imaju dva boda više, a pred susret se oglasio njihov trener Dušan Kerkez:

Desilo se to što se desilo, sada je i priprema derbi meča malo drugačija. Ovoga puta, najbitnija je psiha. Ali, na nama je da se spremamo kao i za prethodni duel. Imali smo dva dana slobodno za Uskršnje praznike, momci su se osvežili. Biće meč protiv Partizana težak, baš kao i onaj koji nam predstoji sa istim rivalom u prvom kolu plej-ofa. Uostalom, svaka utakmica do kraja šampionata je vrlo zahtevna, nije to ništa novo u ovoj fazi takmičenja. Kad počne utakmica, sve će biti zaboravljeno. Utakmica Čukaričkog i Partizana je doduše već počela. I to je vrlo specifičan detalj. Igraćemo manje, posle 21. minuta rezultat je 0:0, ali tako je, kako je. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, rekao je on za sajt kluba.

On je potom dodao:

Sve što sam već rekao o kvalitetima Partizana i veličini tog kluba uoči prethodnog meča koji je prekinut, važi i sada. Znamo ko nam je rival, znamo kakve pojedince imaju, sa ogromnim individualnim kvalitetom. Poštujemo ih, isto tako imamo dovoljno samopouzdanja i vere u svoje kvalitete. Oni nisu zaboravili da igraju fudbal, igraćemo prsa u prsa, pa neka bolji pobedi.Sve je bilo u sportskom duhu što se tiče dešavanja na terenu, posebno u odnosu između igrača, stručnih štabova. Nije naše da komentarišemo dešavanja na tribinama, već da se koncentrišemo na fudbal. Ponavljam, na nama je da odigramo najbolje moguće i da se nadamo pozitivnom rezultatu. Partizan se neće sigurno tek tako predati u borbi za drugo mesto, očekuje nas još mnogo zanimljivih utakmica do kraja prvenstva. To daje draž ovoj sezoni, a iskreno se nadam da će ovako zanimljivo biti i narednih godina. Ne kalkulišemo, nemamo ni prostora za to. Protiv svakog tima ćemo ići na pobedu. Da li će naša dobra igra biti dovoljna za to, videćemo. Verujem u svoj tim, verujem u ove momke, ako zaslužimo, pobedićemo zaključuje Kerkez.

Susret Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 17:15 na Banovom brdu bez publike.

Foto: FK Čukarički

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE