LŠ: Goleada u Milanu, Inter zakazao polufinale sa gradskim rivalom (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona fudbaleri Intera i Benfike odigrali su nerešeno u Milanu 3:3, ali je dalje prošao italijanski klub zbog prvog meča u kojem je Inter slavio sa 2:0, pa je konačan rezultat meča 5:3. Inter će u polufinalu igrati protiv gradskog rivala Milana.

Poveli su domaći u 14. minutu spektakularnim golom, a strelac je bio Nikola Barela, on je jednim potezom iz igre izbacio dvojicu protivnika. Prethodno je lopta bila u karambolu između fudbalera dva tima, posle čega se Barela sjajno snašao i pogodio levicom.

Benfika se nije predavala, napadali su, a nagrada je došla u 38. minutu kada su stigli do gola, a strelac je bio Arusnes, a rezultat na poluvremenu je bio 1:1.

Na startu drugog poluvremena gosti su krenuli ofanzivno u nastavku, posle nepuna tri minuta igre pišemo i prvi korner u nastavku. Lopta je otišla na dalju stativu, ali je Darmijan otklonio opasnost. U 65. minutu, fudbaleri Intera su došli do novog gola, preko Lautara Martineza.

Međutim, nije dugo prošlo ponovo su se radovali domaći, postigli su novi pogodak, a strelac je bio Korea, ali ni to nije sve, novi gol je viđen ali ovog puta gostiju, a strelac je bio Antonio Silva.

Iako je izgledalo da će Inter privesti lagano meč kraju, to se nije desilo. Još jedan gol je završio u mreži domaćih, Benfika je zahvaljujući Musi u dubokoj nadoknadi stigla do izjednačenja što je bio i konačan rezultat meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE