MIJOVIĆ PRED PARTIZAN: Promena trenera nekada donese kratkoročno pozitivne reakcije

Košarkaši Budućnosti ugostiće Partizan u odloženom meču 22. kola ABA lige.

Crno – belima pobeda garantuje prvo mesto, a Budućnost će izvesno biti treća.

Pred ovu utakmicu oglasio se novi/stari trener Podgoričana Petar Mijović.

Sigurno da neće biti lako, sigurno da imena protivnika, prevashodno našeg prvog protivnika u petak dovoljno govori, ali se nadam da ćemo biti spremni da se borimo i da iz te borbe i maksimalne energije i fokusa, napravimo za sebe što bolju utakmicu. Ni jedan momenat preuzimanja od strane bilo koga nije lak, bez obzira kad se dešava, nije prijatan. Promena trenera sama po sebi nekada donese kratkoročno pozitivne reakcije, neku novu energiju. Ova je ekipa dobro trenirala, Vlado Jovanović je radio to na izuzetnom nivou, posvećenom. Sad ta neka linija između treninga i utakmice nije uvek bila izbalansirana, nisu uspevali u kontinuitetu da igraju na način na koji treniraju, prevashodno u delu energije. Tako da se nadam da taj utisak dobrih treninga neće prevariti, nego da ćemo tu agresivnost u oba pravca koje smo pokazali na ova dva treninga preneti na utakmicu protiv Partizana, rekao je on za klupski sajt.

On je potom dodao:

Izuzetno zahtjevan protivnik, protivnik kojeg su evroligaši probali da izbjegnu u četvrtfinalu Evrolige. Isped nas je ogroman izazov bez obzira što nema takmičarski značaj. Motiva nam neće faliti da se pokažemo u što boljem svjetlu, zaključuje Mijović.

On je od 2019. do 2021. bio na čelu tima iz Podgorice.

Susret Budćnosti i Partizana na programu je u petak od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE