Miško otkrio kolike su šanse za ostanak Petruševa u Zvezdi i gde je bilo planirano da igra ove sezone!

Miško Ražnatović, srpski košarkaški menadžer, govorio je u intervjuu za grčku agenciju “SDNA” o brojnim temama, a domaćoj košarkaškoj javnosti je jedna od najzanimljivijih status mladog centra Crvene zvezde Filipa Petruševa.

Prema navodima popularnog menadžera, velike su šanse da ga od sledeće sezone pratimo na NBA parketima.

Verujem da je spreman. Verujem toliko da je spreman, do te mere da ne nameravam da slušam ponude iz Evrope celog leta. Ako ne potpiše do avgusta u NBA, onda ćemo prvo da slušamo Crvenu zvezdu, jer je tamo u odličnom okruženju. Verujem da će Filip biti sledeće sezone u NBA ligi, a ako se to ne desi, onda će ostati u Zvezdi. Mnogima se ovo neće dopasti, ali to je realnost, jasan je bio Ražnatović.

On je otkrio i da nije bilo planirano da Petrušev bude u redovima srpskog i regionalnog šampiona ove sezone, već da je njegova želja bila da to bude Panatinaikos.

Želeo sam da Petrušev dođe u Atinu. Znali smo situaciju u Srbiji i hteo sam da igra u inostranstvu, iako su ga Partizan i Crvena zvezda želeli. Oni su se smejali i pričali u smislu ‘koji Petrušev’?, otkrio je Ražnatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdan Terzić čestitao šampionima: Najbolji kad je najteže!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije posle 8 godina pošto su u majstorici finala plej-ofa savladali Partizan...

POVEZANE OBJAVE