POSAO VEKA: Žoze Murinjo i Hari Kejn opet zajedno u novom klubu?!

RMC Sport piše o megaposlu koji se sprema ovog leta. Hari Kejn i Žoze Murinjo, nekadašnji “saborci” u Totenhemu, opet bi se mogli naći u istom klubu, ali ne u Engleskoj ni Italiji.

Naime, Francuzi javljaju kako je ovaj tandem najveća želja aktualno francuskog prvaka PSŽ-a pod naslovom “dupla transfer bomba”.

Premda je trenutni trener PSŽ-a Kristof Galtijer pobjedama u poslednja dva kola kupio mir do kraja sezone, on neće voditi Parižane sledeće sezone.

Najveća želja Luisa Kamposa je Žoze Murinjo s kojim je već imao priliku sarađivati u Real Madridu pre desetak godina. Murinjova najveća prednost je činjenica da je posebno uspešan u UEFA-inim takmičenjima gde je osvojio već pet trofeja u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi Konferencija.

Najveća igračka želja Parižana je dolazak Harija Kejna iz Totenhema. Engleski golgeter ima ugovor s Totenhemom do leta 2024. godine, što znači da ga ‘Sparsi’ moraju prodati na leto ako žele zaraditi na njegovom odlasku.

Dakako, PSG je ključni posao zadržavanje Kyliana Mbappéa, a Francuzi navode kako je upravo Mbappé glavni razlog zašto klub želi Kanea. Naime, Mbappé ne voli igrati na poziciji klasične ‘devetke’ te smatra da su njegove odlike puno bitnije na poziciji krila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE