Direktor Čukaričkog se oglasio posle sukoba igrača Partizana i njegovog kluba

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Partizan večeras minimalnim rezultatom, u utakmici poslednjeg kola regularnog dela sezone, koja je pre pre više od nedelju dana prekinuta zbog ispada gostujućih navijača, a nastavljena tek danas.

Ipak, nakon utakmice je došlo do velikog sukoba među samim igračima. Šta se zapravo dogodilo objasnio je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Bilo je nervoze, dogodio se sukob našeg kapitena Docića i Fejse još na terenu, ubrzo se tu umešao i kapiten Partizana Urošević. Srećom, sve se brzo smirilo, reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija, kao i članovi stručnih štabova oba tima, posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su glave bile usijane u tom trenutku. Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima, objasnio je Matijašević.

Dva tima se sastaju ponovo na istom mestu već u nedelju, na startu plejofa.

U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja, smatra Matijašević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković oduševio decu svojim performansom (VIDEO)

Novak Đoković se na hrvatskom primorju pripremao za narednim masters u Rimu. On se sada iz Dubrovnika preselio u...

POVEZANE OBJAVE