Mega osvojila treću uzastopnu titulu, Topić poražen od saigrača iz OKK-a, Đurišić MVP

Košarkaši Mege po treći put uzastopno su osvojili regionalnu ABA ligu u juniorskoj konkurenciji, pošto su u finalu bili bolji od Crvene zvezde sa 94-81.

Izabranici Dragoljuba Avramovića su protivnika slomili u poslednjoj četvrtini, kada su dostigli dvocifrenu prednost, nakon što su odbili nalet Zvezde koja je došla do preokreta u jednom trenutku trećeg perioda.

Nije ovog puta bila dovoljna izabranicima Branka Jorovića pomoć Nikole Topića, posebno jer su na drugoj strani bila trojica njegovih saigrača iz OKK Beograda, koji su takođe tamo sticali seniorsko iskustvo i bili veoma zapaženi.

Najviše su se među njima istakli Filip Jović sa dabl-dablom od 26 poena i 10 skokova, kao i hrvatski internacionalac Andrija Jelavić sa 23 poena i 13 uhvaćenih lopti. Njihov saigrač iz OKK Baograda Slovak Malovec upisao je 20 poena, ali je sve njih zasenio prvotimac Mege Nikola Đurišić sa 23 poena i 10 asistencija, pa je na kraju proglašen i najkorisnijim igračem.

Uzalud je večeras efikasan bio Nikola Topić sa 20 poena, uz dabl-dabl sa čak 10 asistencija, pošto nije uspeo da ubaci nijednu trojku iz 7 pokušaja. Kvalitetno ga je ispratio samo Andrija Vuković sa 21 poenom i 7 uhvaćenih lopti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković oduševio decu svojim performansom (VIDEO)

Novak Đoković se na hrvatskom primorju pripremao za narednim masters u Rimu. On se sada iz Dubrovnika preselio u...

POVEZANE OBJAVE