NAJBOLJA PONUDA U MERIDIANU: Preuzmi fantastičan BONUS i iskoristi najveće kvote!

Vreme je da saznamo polufinaliste Lige Evrope i Lige konferencija!

Ovih dana smo na fudbalskim terenima širom Evrope videli zaista pravi spektakl, a iako su polufinalisti Lige šampiona sada poznati, tu uzbuđenjima nije kraj!

Večeras nas čeka čak osam utakmica, koje su zaista vredne naše pažnje. Što zbog kvaliteta, što zbog odlučivanja o tome ko će u polufinale Lige Evrope i Lige konferencija, ali i zbog toga što nam baš ove utakmice mogu doneti brzu i laku zaradu!

Kako? Vrlo lako, ako ste član Meridianove družine.

Sportska kladionica Meridian je i za večeras pripremila široku ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a uz to stižu i neviđeni bonusi!

Naime, ukoliko odigraš tikete koji sadrže mečeve Lige Evrope ili Lige konferencija – kvalifikuješ se za neku od 10 bonus nagrada, što znači da možeš da osvojiš i 10.000 RSD bonusa!

Detalje ove promocije možete pronači OVDE, a ako možda još uvek nemate nalog na Meridianu – pravo je vreme da ga kreirate!

Kako? Posetiti meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registrujte se i ono što je posebno zanimljivo – preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD za sport kladjenje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD!

Dakle, sa Meridianom ste uvek na dobitku, a ako igrate na evropski fudbal – dobitak možete dodatno povećati!

Hajde da pogledamo šta nas to očekuje ove večeri, krenimo najpre od Lige Evrope:

Iznenađujuće ili ne, Fejnord je slavio protiv Rome u prvom duelu (1:0) i sada je na Žozeu Murinju da opravda svoj nadimak „Posebni“ i da izvuče svoje igrače iz ove ne baš prijatne situacije. Union i Bajer su odigrlai nerešeno (1:1), pa je jasno da nas čeka velika borba za plasman dalje, a isto važi i za fudbalere Sevilje i Mančester junajteda (2:2).  Juventus je, podsetimo, u prvom meču protiv Sportinga slavio 1:0, ali daleko od toga da je „stara dama“ rešila čitav posao.

Dakle, ni za koga se ne može reći da je osigurao plasman u polufinale, ali upravo zato se može reći da nas čeka pravi fudbalski spektakl. U to ime, evo i ponude Meridiana za revanš mečeve četvrtine finala Lige Evrope:

Roma – Fejnord, kec 1.90

Union – Bajer, dvojka 2.10

Sevilja – Mančester junajted, dvojka 2.10

Sporting – Juventus, kec 2.35

A, kada se radi o Ligi konferencija… Deluje da nas barem u dve utakmice čeka manja neizvesnost. Naime, Fiorentina je bila ubedljiva protiv Leha (4:1), pa joj sada preostaje da opravda ulogu velikog favorita i potvrdi plasman u polufinale, dok solidnih 2:0 ima i Anderleht protiv AZ Alkmara. Sa druge strane, Nica i Bazel su remizirali u prvom duelu (2:2), baš kao i Vest Hem i Gent (1:1).

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD!

Svakako sledi velika borba, a Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i za ove duele:

AZ Alkmar – Anderleht, kec 1.70

Fiorentina – Leh, kec 1.35

Nica – Bazel, kec 1.60

Vest Hem – Gent, kec 1.60

Dakle, sada je jasno – četvrtak je rezervisan za fudbalski spektakl i uživanje uz Meridian!

Registruj se i ti i postani novi Meridianov milioner!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE