Kecmanović ekspres zakazao srpsko polufinale u Banjaluci!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale ATP 250 turnira u Banjaluci, pošto je sa 2-0, po setovima 7:5 i 6:0 bio bolji od Čeha Jirija Lehečke.

Kecmanović je već na startu poveo sa 3:0, uz dva brejka prednosti, međutim tri mesta lošije plasirani (36) Čeh je uzvratio na isti način. U ovom intervalu meča bilo je mnogo brejk-lopti sa obe strane. Peti brejk u setu je ponovo uzeo srpski igrač i servirao za vođstvo od 1-0, ali je Lehečka spasao 4 set-lopte i iskoristio šestu priliku za brejk, poravnavši rezultat na 5:5.

Nije to pomelo Mišu i uzvratio je ekspresno oduzetim servisom bez izgubljenog poena, a potom isto tako i završio set svojim servisom.

U drugom setu je nastavio niz, ne dozvolivši ni gem rivalu, uz jednu spašenu brejk-loptu i posle samo 29 minuta igre u ovom delu se plasirao u polufinale.

Pokazao je tako Miomir da je drugi set protiv Lorenca Musetija u Monte Karlu, u kom je osvojio samo 4 poena, bio samo posledica umora nakon odigranih finala u Eštorilu u singlu i dublu, pa je i sam danas protutnjao drugim setom.

U polufinalu ga očekuje srpski okršaj protiv Dušana Lajovića, koji je danas priredio prvoklasnu senzaciju izbacivši najboljeg na svetu Novaka Đokovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE