Milojević reagovao: Derbi bez publike nije derbi!

U utakmici 31. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu od 18 časova protiv TSC-a iz Bačke Topole.

Trener crveno-belih Miloš Milojević rekao je da će ekipa dati sve od sebe kako bi u predstojećoj prvenstvenoj utakmici pobedila TSC.

-Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu. Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su. Ne mislim da će srljati, ali će pokušati da nas kazne i osvoje tri boda, rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Raspored Zvezde u plej-ofu je takav da će van Beograda igrati u samo jednoj utakmici.

-Nismo mi tražili da to bude tako, nego je takav raspored. Svakako, prijatno nam je što smo tu i ne putujemo, ali za popularizaciju fudbala nije dobro. Treba fudbal da se igra u Nišu, Leskovcu, Vranju, Subotici, centralnoj Srbiji, da se to popularizuje, a to najbolje rade najveći klubovi. S jedne strane je dobro, s druge nije, ali ne mogu svi aspekti da se pogode, naveo je trener crveno-belih.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zbog nereda navijača utakmicom bez publike na svom stadionu, pa će se, kako sada stvari stoje, 170. “večiti” derbi u sredu igrati bez publike.

-Po meni je to loše. Pamtim derbi na JNA sa praznim tribinama kad sam bio pomoćnik Dejana Stankovića i nikako mi se nije svidelo. Uvek sam za to da igramo fudbal zbog navijača i da se predstavimo u što boljem svetu. Derbi bez publike nije derbi, ne znam da li je to zvanična odluka, ali ne šaljemo dobru sliku u svet. No, ima ljudi koji odlučuju o tome, rekao je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE