NAKON VRAĆANJA BODOVA: Juventus dobija novog trenera, i to kakvog!

Nakon što je Sud vratio Juventusu 15 bodova, o čemu možete čitati OVDE, klub iz Torina rešio je da preokrene svoju budućnost i trenersku palicu poveri novom treneru.

Alegri će tako napustiti Juventus, a na njegovo mesto stiže Zinedin Zidan. Francuski stručnjak ne želi u PSŽ jer smatra da tamo ne bi imao odrešene ruke, te da će u Juventusu raditi onako kako on smatra da treba.

Mali problem predstavlja to što Alegri ima ugovor do 2025. godine, pa bi klub narednog leta trebalo da isplati obeštećenje Italijanu, ali sigurno da će se oni dogovoriti i da cifra neće biti oko 20 miliona evra, koliko bi koštali penali “staru damu” za njega i njegove saradnike.

Samo učešće u Ligi šampiona naredne sezone značilo bi i da Dušan Vlahović ne mora da bude prodat na kraju ove sezone, te da će sigurno stići još kvalitetnih pojačanja kako bi projekat sa Zidanom polako ali sigurno počeo da se ostvaruje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE