Šarac nije odgovorio Lalatoviću: “Želimo da iskoristimo naš kvalitet”

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju danas ekipu Mladosti GAT, u prvom meču plej-auta Superlige Srbije. Niški tim se nalazi na 11. mestu sa 29 bodova, dok je novosadska ekipa na poslednjem 16. mestu sa 20 bodova.

Iako je trenera Radnički Dragana Šarca juče dojučerašnji prijatelj Nenad Lalatović prozvao i opleo po njemu, trener tima iz Niša se na konferenciji za medije nije osvrtao na reči svog dugogodišnjeg saradnika, već je pričao samo o fudbalu.

-Igrači su svesni situacije u klubu i daće svoj maksimum da bodove ostavimo u Nišu. Dobro se poznajemo, detalji i bolji pristup meču će odlučiti pobednika. Uz ovu pobedu će nam u nastavku takmičenja biti mnogo lakše i želimo da već sutra budemo u povoljnijoj poziciji, rekao je Šarac i dodao:

-Nakon toga su imali dva remija u kojima su stvarali dosta šansi ali nisu uspeli da postignu golove. Mi znamo da igramo na našem terenu gde moramo biti favoriti, ovi bodovi i nama znače puno u borbi za opstanak. Ozbiljno pristupamo utakmici, čitave nedelje je pripremamo, istakao je on.

Trener Radničkog rekao je da su svi igrači zdravi, i da će konkurisati za ovaj meč.

-Dobra je atmosfera na treninzima i u svlačionici. Želimo da iskoristimo naš kvalitet i dobar rad nakon praznika i krunišemo ga pobedom uoči jubileja kluba, dodao je on.

.

Utakmica između Radničkog iz Niša i Mladosti GAT igra se u petak na stadionu “Čair” od 17 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE