Srbija će biti jača za još jednog NBA igrača na Mundobasketu!?

Odlične vesti stižu iz Amerike, gde se pojavila informacija da bi na Svetskom prvenstvu u košarci, Srbija mogla da bude jača za igrača Oklahome Alekseja Pokuševskog.

Da bi Aleksej mogao da obuče dres naše zemlje po prvi put naveo je menadžer Oklahome Sem Presti.

– Mislim da će igrati za reprezentaciju na leto i po meni je to dobra stvar. Njegov napredak je vidljiv. Tokom sezone je imao greške, to je normalno, mlad je, ali kako sezona odmiče tako možete da vidite koliko je ustvari napredova – rekao je na konferenciji za medije koja se organizuje po završetku sezone, rekao je Presti i dodao:

Znate šta je zanimljivo kod njega? Ako biste gledali prvi deo sezone, prvih 30 utakmica. Pokuševski je bio jedna od tri-četiri glavne priče o našem timu u tom periodu. Onda dođe kraj sezone, dogodi se sve i svašta i zaboravite napredak koji je napravio. Ne kritikujem nikoga, samo govorim koliko informacija se pojavi i nešto se zaboravi. Imao je sjajnu godinu, radio je tokom leta, bio je starter na početku sezone.

Pokuševski ove sezone prosečno beleži 8,1 poen, 4,7 skokova i 1,9 asistencija po meču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE