SUPER VIKEND JE PRED TOBOM: Odigraj ovih 5 utakmica i spremi se da častiš društvo!

Sportska kladionica Meridian pripremila je sjajnu ponudu za ovaj vikend

Privodimo kraju polako i ovu sezonu. Ostalo je još samo nekoliko kola u najjačim evropskim ligama i ovo je važan period kada se dele karte za pehare i evropska takmičenja poput Lige šampiona.

Baš sada kada je veoma neizvesno i jako napeto, kladionica Meridian je spremila poseban sport bonus od 1.000 RSD za sve novoregistrovane članove!

Šta čekate? Požurite i već danas zgrabite šansu da dođete do velikog dobitka koji vam je pred nosom, a može biti i još veći. Kako? Pogledajte na sajtu meridianbet.rs

Uz najveće kvote na svetu, u nastavku izdvajamo i posebnu ponudu utakmica – samo za vas:

Arsenal – Sautempton, kec 1.20

Petak 21.00

Pokušaće Arsenal protiv davljenika da izvadi fleke iz londonskog okršaja sa Vest Hemom koji je uspeo da zaostatak od dva gola razlike pretvori u zlata vredan bod (2:2). Neophodna će biti pobeda četi Mikaela Artete kako bi održala kakvu-takvu razliku u odnosu na Mančester siti sa kojim igra već u sredu.

Liverpul – Notingem Forest, kec 1.20

Subota 16.00

Za razliku od Arsenala, Liverpul je u prošlom kolu bio i više nego ubedljiv protiv Lidsa – 6:1. Zaličili su Crveni na onaj tim od prethodne sezone koji je bio konkurentan do poslednjeg kola sa Sitijem za titulu. Dobar niz Liverpul prosto mora da nastavi na Enfildu protiv slabašnog Notingema…

Mančester siti – Šefild junajted, kec 1.15

Subota 17.45

Neće Mančester siti imati ovog vikenda obaveze u Premijer ligi zato što ih čeka polufinale FA kupa protiv Šefild junajteda. Jedinog drugoligaša u ovoj fazi takmičenja. Jasno je da je ovde četa Pepa Gvardiole apsolutni favorit i sve osim pobede skupocenog tima sa Emirata bi bilo ravno senzaciji.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt, kec 1. 70

Subota 18.30

Skandalozno je kako je Borusija Dortmund ispustila tri boda protiv Štutgarta u prethodnom kolu sa igračem više i to u 97. minutu! Pobeda protiv Ajntrahta im je zato imperativ. Posebno sada kada je Bajern Minhen u lošoj formi, a Milioneri se nalaze na samo dva boda od “večitog” šampiona Nemačke…

Lens – Monako, kec 2.15

Subota 21.00

Ko bi pre početka ove sezone mogao da kaže da će ovaj meč predstavljati derbi kola u Francuskoj? A stvarno jeste. Oba tima su u vrhu tabele (domaćin treći, Monako četvrti) i bore se za Ligu šampiona. Blaga prednost ide Lensu koji ima najbolju odbranu u čitavoj ligi (tek 25 primljenih golova), posebno što igra na domaćem terenu.

I za kraj, ne zaboravite da samo u kladionici Meridian na svim mečevima TOP liga možete da pronađete i NOVE IGRE – poput one ko će da postigne prvi gol iz penala, da li će biti autogola na utakmici i mnoge, mnoge druge!

To može samo Meridian!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAJU SEZONU IZ SNOVA: Radnički nadomak Evrope, imaju i igrača kola!

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog u 3. kolu plej-ofa pobedili su Lučansku Mladost sa 3:2. U susretu vrlo bitnom za poziciju broj...

POVEZANE OBJAVE