BLIZU FINALA: Novi Beograd bolji od Partizana

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su pobedu u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Novobeograđani su na svom bazenu posle velike borbe savladali Partizan sa 15:11 i bio je to peti trijumf za ekipu trenera Živka Gocića iz isto toliko duela sa crno-belima ove sezone.

Partizan je odlično počeo meč i imao je prednost na startu. Mlada i poletna ekipa trenera Miloša Korolije odolevala je sve do polovine treće deonice, ali je tada iskustvo i kvalitet Novog Beograda došao do izražaja pa su domaći zasluženo stigli do trijumfa.

Nerešiva enigma za odbranu crno-belih bio je španski reprezentativac u redovima Novog Beograda Alvaro Granados koji je bio najefiksaniji akter meča sa šest postiginutih golova. U redovima Partizana istakli su se Luka Gladović i Petar Smiljević sa po tri pogotka.

Aktuelni šampion Srbije tako je stigao do prednosti u polufinalnoj seriji koja se igra na dve pobede, a revanš meč na programu je naredne subote na bazenu Sportskog centra Voždovac na Banjici. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda odbranila titulu posle golova Olajinke i Endiaja! (VIDEO)

Fudbaleri crvene zvezde savladali su TSC na stadionu "Rajko Mitić" sa 2-1 i tako obezbedili obranu titule. Terensku inicjativu...

POVEZANE OBJAVE