BLIŽI SE ODLUČUJUĆA BITKA ZA BORAC: Znamo šta nas čeka u najbitnijoj seriji do sada

Košarkaši Borca iz Čačka uspeli su u završnici prve ABA lige da se spasu direktnog ispadanja zahvaljujući senzaciji koju su načinili u Podgorici protiv Budućnosti, ali još uvek nije ostvaren primarni cilj, jer će morati da dobiju baraž.

Tamo će se sastati sa poraženim iz slovenačkog okršaja finala ABA 2 lige Heliosom, od kog je bolja bila Krka.

Čačani će imati prednost domaćeg terena, s obzirom na to da brane opstanak. Prvi meč će se igrati na “vrućem” terenu u Čačku 25. aprila, a počeće u 18 časova.

Svoja očekivanja pred najbitniji okršaj u sezoni izneo je jedan od najmlađih prvotimaca, izdanak klupske škole Đorđe Ćurčić.

Veoma teška utakmica je iza nas. U Podgorici se naša ekipa ispraznila fizički, ali i emotivno. Viđena je neverovatna borba svih 40 minuta. Igrali smo najbolje što smo mogli, jer smo samo tako mogli do pobede koja nas je dovela do baraža, prisetio se Ćurčić.

Potom se osvrnuo na protivnika, za kog ističe da su ih ispratili u prethodnom periodu.

Na korak smo do cilja. Sigurno nas očekuje teška utakmica protiv Heliosa. Pratili smo, naravno, dešavanja u Drugoj ABA ligi. Helios je možda na nesrećan način završio u baražu. Reč je o ekipi koja igra odličnu, brzu košarku. Spremamo se za Helios najbolje što možemo. Znamo šta nas očekuje u najbitnijoj seriji utakmica u ovoj sezoni, tvrdi talentovani košarkaš.

Adut je uvek, kada je reč o Borcu, vatrena podrška sa tribina.

Prva utakmica je možda i najbitnija za nas, jer želimo da otvorimo seriju kako treba. A uz pomoć domaće publike mislim da to možemo na mnogo lakši način. Zbog toga pozivam Čačane ovim putem dođu u što većem broju i da nam pomognu u ostvarenju primarnog cilja za ovu sezonu, a to je opstanak u ABA ligi, poričio je mladi bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE