ČUKARIČKI – PARTIZAN: Dijabate od starta, domaćin bez bivših igrača večitih

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana se, nakon duela u poslednjem kolu regularnog dela sezone, u razmaku od samo nekoliko dana ponovo danas sastaju na istom mestu, na Banovom Brdu – na startu plejofa. Utakmica počinje od 18.30.

U oba tima su se desile promene u odnosu na pobedu Čukaričkog pre nekoliko dana u utakmici koja je prvobitno prekinuta zbog ispada gostujućih navijača, a potom završena tek više od nedelju dana kasnije.

Kao što je najavljeno, u redovima domaćina trener Kerkez neće moći da računa na nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zorana Popovića, kao i bivšeg igrača današnjeg rivala Miladina Stevanovića.

U redovima gostiju najvažnija vest je svakako povratak Fuseina Dijabatea, koji će se naći u startnoj postavi, nakon što je ranije bez dozvole kluba bio odsutan.

Čukarički(4-2-3-1): Belić – Rogan, Pankov, Drezgić, Tošić – Docić, Kovač – Ivanović, Tomović, Lučić – Badamosi

Partizan (4-2-3-1): Stevanović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Belić, Kolorado – Dijabate, Pantić, Menig – Rikardo

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE